www.tablofotozas.hu www.weddingphoto.hu www.photographer.hu www.boogie-woogie.hu www.csokkiraly.hu www.divattanc.hu www.easyboogie.eu www.easyboogie.hu www.easydance.eu www.easydance.hu www.hastanciskola.hu www.hastanclap.hu www.hastancsuli.hu www.jamp.hu www.jazztanc.hu www.ketballab.hu www.latinjazz.hu www.latvanytanc.hu www.lindy.hu www.lindyhop.hu www.mirjam.hu www.rongylab-party.hu www.rongylab.hu www.rongylab.suli.hu www.rongylabklub.hu www.rongylabsuli.hu www.salsalap.hu www.salsasuli.hu www.swinglap.hu www.swingtanc.hu www.tanciskolakereso.hu www.tanckereso.hu www.tanckozpont.hu www.tanclista.hu www.tancmester.hu www.tancok.hu www.tancoktato.hu www.tancsuli.hu www.tancterem.hu www.tancvip.hu www.westcoastswing.eu www.westcoastswing.hu

A TáncSuli.hu Tánciskola
tanfolyamain párt keresők!

aktuális párkeresők >>>

Táncpartner kereső űrlap:
Az alábbi adatok nyilvánosan megjelennek honlapunkon,
levelezőlistánkon, és más táncos fórumokon.
Az űrlap elküldésével ezt tudomásul veszem és hozzájárulok a megjelenéséhez!


Neved:
Nemed:     Korod:    Magasságod: cm
Telefon:    E-mail:
IWIW userID: <<< Mi ez?


Garancia: Ha a harmadik óráig sem találsz párt a teljes befizetésed visszakapod!
Táncpartner keresés fortélyai!!!
Garancia nincs, és mégis van. Hogyan?: - Gyere el az órára, jelentkezz, fizesd be a tanfolyam díját! Valószínű, már ott találsz párt. - Ha mégsem, a koordinátornak (szervező) jelezd, hogy párt keresel! - GARANCIA: Ebben az esetben mi segítünk párt találni, de ha ez a harmadik óráig sem sikerül, akkor a befizetésed teljes összegét visszakérheted! Figyelem! Ha nem vagy ott minden órán (1. 2. 3.) akkor ezt a jogot elveszíted!

Mit tehetsz te?

Jelentkezz be előre a honlapunkon a neked megfelelő tanfolyamra! Egyúttal jelentkezz be a párkeresők közé is!
Jelezd az órán, hogy párkereső vagy és igényt tartasz a segítségünkre! Figyeld a saját és a többiek hirdetését is! Bulikon, bálokon is találhatsz partnert magadnak! Ne kíméld barátaidat, ismerőseidet sem! Ha már sikerült párt találnod , jelezd, hogy ne tévesszünk meg másokat!

Mit teszünk mi?

Az így feladott hirdetést honlapunkon naponta közel kétszázan láthatják.
Levelező listánkon további 367 ember olvassa. Ezen kívül több más levelezési lista és - időről időre - a tanc.hu portál is átveszi tőlünk az információkat. A párkeresőkről az órákon is adunk tájékoztatást. Megkérjük a haladóbbakat, hogy táncoljanak a párkeresőkkel (nem árt egy kis ismétlés!).

Sok sikert!